Mi pontosan a Zygoma implantátum?

.

Életre szóló megoldás, kompromisszumok nélkül!

Gyorsaság, megbízhatóság, kényelem, stabilitás.

zygoma

zygoma

Ez nem más, mint egy igen speciális műgyökér, melyet a szakorvos a járomcsontba helyez. Hossza megközelítőleg 50 mm, mely tökéletes stabilitást biztosít. Az implantátum a felső maxillában (arccsontban) rögzül, így kiváló megoldást jelent mindazok számára, akiknél a csontállomány hiánya nem tenné lehetővé a hagyományos implantátum behelyezését.

A Zygoma implantáció egy műtéti beavatkozás, melyet kizárólag ilyen irányú végzettséggel rendelkező szájsebész szakorvos végezhet! Jelenleg Magyarországon csupán néhány fogszakorvos (köztük az Oral Care Klinika szakorvosa) rendelkezik az ehhez szükséges képesítéssel.

.

.

Mi okozza a csontállomány nagymértékű romlását?

A csonthiány kialakulásának több különböző oka lehet. A genetikai tényezők befolyása mellett a fogágybetegség, az ínygyulladás, az ínysorvadás is okozhat csontvesztést. Ha a páciens elveszíti a fogát, és hosszú időn át nem gondoskodik a pótlásról, abban az esetben az érintett terület csontszövetei idővel elhalnak.

.

Kinek ajánljuk a Zygoma implantátum behelyezését?

zygoma

zygoma

Ajánljuk azon pácienseinknek, akiknél a felső állkapocsban kialakult csontvesztés akadályozná a hagyományos implantátum beültetését, illetve mindazok számára, akiknél más klinikákon nem vállalták az operációt.

.

.

Mit kell tudnia a Zygoma implantációról?

Az implantátum beültetését megelőzően nincs szükség csontpótlásra, mely lényegesen lerövidíti a teljes beavatkozás időtartamát. A műtét (páciensünk igénye szerint) történhet helyi érzéstelenítés alkalmazásával, szedációban (dinitrogén oxid használatával), vagy teljes narkózisban (aneszteziológus szakorvos felügyelete mellett). A Zygoma implantátum azonnali megoldást jelent, így pácienseinknek a fogatlanság okozta problémával sem kell megküzdenie!

A komplett fogászati kezelés (az első konzultációtól a végleges fogpótlás átadásáig) pusztán néhány napot vesz igénybe! Az implantátumok ebben az esetben is azonnal terhelhetőek, és pácienseink fix rögzített pótlással távozhatnak tőlünk.

.

Valóban élethosszig tartó megoldást jelent a Zygoma implantátum?

A műtétet követően pácienseinknek megtanítjuk a helyes fogmosás és fogselyem- használat technikáját. Megfelelő tisztítás, és rendszeres kontroll mellett a Zygoma élethosszig tartó megoldást jelent a foghiány okozta problémákra.

Tekintse meg esettanulmányunkat!

Ha kérdései merülnek fel, látogasson el Gyakran Ismételt Kérdések aloldalunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! Az Oral Care Hungary szakorvosai örömmel állnak az Ön rendelkezésére!