Mi az a szájüregi hegesztő?

.

Innováció a fogászati implantológia területén

szájüregi hegesztő

szájüregi hegesztő

Magyarországon még alig ismert (angol nevén: intraoral welding) innovatív nyugati találmány az intraorális (szájüregi) hegesztő. Ez az eljárás nem más, mint egy rendkívül rövid ideig (4 milliszekundum) tartó forrasztási, hegesztési folyamat, mely során az implantátumban lévő fém atomok közt kémiai kötést hozunk létre. A titán ionok fúziója biztosítja a korona stabil rögzülését az implantátumhoz.

.

Mit érdemes tudnia róla?

Használatával megakadályozzuk az implantátum és a korona későbbi mikromozgását, azaz tökéletes stabilitást biztosítunk a fogpótlásnak. Az intraorális hegesztőeljárás segítségével pozitívan befolyásoljuk a csontintegrációt, tehát felgyorsítjuk a gyógyulás folyamatát is. Az implantátumhoz rögzülő felépítményekhez – melyekre a koronák kerülnek – titán drótot hegesztünk, ezzel növelve a stabilitást. Az eljárásnak köszönhetően fele annyi idő alatt készülnek el a fogpótlások.

.

Ha kérdései merülnek fel, látogasson el Gyakran Ismételt Kérdések aloldalunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! Az Oral Care Hungary szakorvosai örömmel állnak az Ön rendelkezésére!