Teljes fogsor

A hiánytalan fogsor mindazok álma, akik valamilyen okból kifolyólag elveszítették fogaikat. Ez történhetett genetikai tényezők, baleset, betegség, vagy akár elhanyagolt szájhigiénia következtében is. Ők sajnos tudják mennyi kellemetlenséggel jár a hiányos fogsor; tudják milyen önbizalom-romboló hatása van annak, ha az ember nem mosolyoghat, nevethet önfeledten. Tudják milyen, ha külön figyelmet kell szentelni egy étkezés során a kilazult protézis okozta problémáknak; hogy ügyelni kell a protézisragasztó pótlására… Mindent egybevetve: a hiányos fogsor szörnyű kínokat képes okozni, kiváltképp ha a frontrészen kell nélkülöznünk a fogainkat.

Teljes fogsor

Teljes fogsor

A hiányos fogsornak azonban más jellegű, hosszú távú veszélyei, kellemetlen vonzatai vannak. Hiányzó fog, vagy fogak hatására az arcformánk is változhat; arcunk beesetté, fáradttá válik, hiszen belső tartása megszűnik. A foghiány területén a csont pedig sorvadni kezd, ezzel számos különféle egészségügyi problémát okozva.

A hiányzó fog pótlása tehát nem kérdés!

Pusztán azt kell eldöntenünk, hogy a fogpótlás mely módját válasszuk.

Napjainkban sok különféle technika elérhetővé vált. A protézisek kora leáldozott, helyüket átvették a komfortos, esztétikus, végleges megoldások, azaz az implantológia nyújtotta lehetőségek. A foghiány helyétől, a páciens anatómiai állapotától és személyes igényeitől függően tehát orvosával egyeztetve mindenki a számára legideálisabb megoldást választhatja.

Teljes fogsor

Teljes fogsor

All-on-4

Magyarországon még kevésbé elterjedt, XXI. századi implantációs technológia, azaz nem más, minta fogbeültetés új dimenziója. Ezt a beavatkozást a fájdalommentesség mellett az igen rövid átfutási idő jellemzi, így pácienseink számára azonnali megoldást jelent a foghiány okozta kellemetlenségekre. Fontos megemlítenünk, hogy ez a technológia akár teljes fogatlanság esetén is kiválóan alkalmazható! A részletekért kattintson ide!

A különféle implantációs technológiák árait ide kattintva tekintheti meg.

Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére, hiszen célunk, hogy egyik páciensünk se kényszerüljön kompromisszumra, és mindenki visszanyerje ragyogó, szabályos, hiánytalan és esztétikus fogsorát!