Az Oral Care Hungary Szájsebészeti Klinika csapata bemutatkozik

Dr. Fischer Marius

Főorvos

Oral Care Szájsebészeti Klinika

Oral Care Szájsebészeti Klinika

Az Oral Care Szájsebészeti Klinika főorvosaként egyaránt felelősséget érzek mind az orvosokért, asszisztensekért, mind pedig a pácienseinkért. Számomra fontos, hogy kellemes, otthonos hangulatot teremtsünk, ahova az emberek szívesen jönnek -akár fogászati kezelésre, akár dolgozni.

Miután elvégeztem az egyetemet, több országban (Norvégiában, Izraelben és Romániában) praktizáltam vezető főorvosként is. Immár 25 év tapasztalat birtokában megalapítottam Budapesten az Oral Care Szájsebészeti Klinikát, illetve kéthetente Oslóban is praktizálok.  Elsődleges célom, hogy fájdalommentes kezeléseket biztosítsunk a leginkább szorongó pácienseknek is!

____

.

Dr. Nagy Attila

Szájsebész szakorvos

Oral Care Szájsebészeti Klinika

Oral Care Szájsebészeti Klinika

Az általános orvosi és a fogorvosi egyetem elvégzése után, arc-állcsont-szájsebészként 18 év tapasztalatát igyekszem betegeim szolgálatába állítani. Rendszeresen továbbképezve magamat mind hazai mind nemzetközi kongresszusokon, törekszem a legmodernebb eljárásokat elsajátítani, és alkalmazni.  Több magánrendelő szájsebészeként bölcsességfog eltávolítást, cysta műtéteket, az implantáció és csontpótlások különféle technikáit végzem. Kórházi orvosként arccsonttörések és daganatos betegek műtéti ellátása jelent szép kihívást. Munkám során elsődleges számomra a precíz és legjobb megoldáson kívül, hogy a páciensek mindezt kulturált módon és fájdalommentesen élhessék át.____

____

.

Dr. Kádár Balázs PhD.

Aneszteziológus és intenzív terápiás szakorvos

Sürgősségi orvostan szakorvos

Oral Care Szájsebészeti Klinika

Oral Care Szájsebészeti Klinika

Az aneszteziológia és intenzív terápia illetve a sürgősségi orvostan területén szerzett közel két évtizedes tapasztalatomat szeretném a szájsebészeti beavatkozások során  a betegeink biztonsága és kényelme érdekében hasznosítani. Kórházi és kórházon kívüli gyakorlattal is rendelkezem, a földi és légimentés területén több mint 20 éves tapasztalatom van.

Aneszteziológusként a fogorvosi rendelőben feladatom a fájdalomcsillapítás, a betegeink szedációja, a műtéti beavatkozások alatt az életfunkciók monitorizálása.

Kollégáimmal az a célunk, hogy a fogorvosi székbe beülő, esetlegesen szorongó pácienseink és kellemes tapasztalattal, fájdalommentesen, az ellátással megelégedve távozzanak a beavatkozást követően.

____

Sauer Angella

Fogászati asszisztens és klinikai fogászati higiénikus

Oral Care Szájsebészeti Klinika

Oral Care Szájsebészeti Klinika

A rendelőben végzett asszisztensi feladatok mellett, fontos számomra a páciensek fogászati egészség- nevelése, és a szájüreg higiéniáját illető prevenciós tevékenység.

A higiénikusi feladtok ellátása közben komoly hangsúlyt fektetek a különböző korosztályhoz tartozó páciensek számára a megfelelő szájápolási ismeretek átadására. Ez fontos, mert más-más szempontok kerülnek előtérbe a fiatalabb, és idősebb generációhoz tartozók körében, de természetesen a megfelelő szájhigiénia minden korban egyformán fontos!

Számomra a legnagyobb sikerélmény, a mosolyogva távozó páciens!

____

.

Mengyán Anita

Irodavezető, fogászati asszisztens

Oral Care Szájsebészeti Klinika

Oral Care Szájsebészeti Klinika

Fogtechnikusként  majd fogászati asszisztensként  végeztem Debrecenben.  Mind szájsebészeti, mind általános fogászati kezeléseken asszisztálok, emellett én végzem a betegirányítást és adminisztrációs feladatokat is a rendelőben. Fogtechnikusi tanulmányaimra támaszkodva próbálom segíteni a páciensek döntését a megfelelő fogszín vagy fogforma kiválasztásában.

Célom, hogy a páciensek félelmét és kételyeit eloszlassam, hogy érezzék; jó helyen és jó kezekben vannak!