Szakorvosaink számos nemzetközi konferencián, továbbképzésen való aktív részvételnek köszönhetően teljes körű ismereteket szereztek a fogászati implantáció lehetőségeiről. A különféle technológiákat tanulmányozva azonban mindvégig úgy gondolták:

A jelenleg elérhető megoldások nem tökéletesek.

A páciensek ugyanis nem implantátumot szeretnének. A páciensek magabiztos mosolyra és jóízűen elfogyasztott családi ebédre vágynak, mely azonban stabil implantátum nélkül sajnos lehetetlen.

Milyen hiányosságai vannak a hagyományos implantátumnak?

  • Vannak implantátumok, amelyek alkalmazása a páciens csontállományától függ, így akik jelentős csontveszteséggel küzdenek, azoknak sajnos le kell mondania az implantációról…
  • Vannak implantátumok, amelyek beültetése után igen hosszú a gyógyulás ideje, így ez alatt az idő alatt a páciens ideiglenes pótlás viselésére kényszerül…

Orvosaink számára fontos, hogy a létező legkiválóbb megoldást kínálják pácienseinknek, és semmilyen szempontból ne kelljen kompromisszumot kötniük.

Orvosaink tehát ezért választják az All-on-4 technológiát.

A Nobel Biocare által kifejlesztett, több, mint 20 éves múlttal rendelkező All-on-4 napjainkban a legmodernebb fogászati implantációs eljárás, mely minden problémára azonnali megoldást kínál. Az All-on-4 technológia alkalmazása lehetővé teszi a teljes fogsor-rehabilitációt, így azoknál a pácienseinknél is sikerrel alkalmazzuk, akik csontállománya nem tenné lehetővé a hagyományos implantációt. Mindemellett azonnali terhelést biztosít, így páciensünknek nem kell ideiglenes pótlást viselnie. Az implantáció egyetlen alkalom alatt zajlik, így sok kellemetlenséget, fájdalmas lépéseket, és számottevő időt is megtakarítunk vele.

Az All-on-4 technológia alkalmazása során a maximális siker érdekében fontos, hogy a komplett szakértői csapat (sebész, fogorvos és fogtechnikus) egy emberként működjön együtt, ebben pedig az Oral Care munkatársai élen járnak. Ezért térnek vissza hozzánk újra és újra elégedett pácienseink, és ezért ajánlják felelősséggel klinikánkat ismerőseiknek, barátaiknak is.