Magyarországon egyre több és több magánklinika közül választhatunk, akár Budapesten, akár az agglomerációban, vagy távolabbi városokban keresünk fogorvost. A páciens helyzete azonban nem könnyű, hiszen a kiváló marketingfogásoknak köszönhetően minden fogorvosi rendelő páciensközpontú hozzáállással, a fájdalommentes kezelésekkel és alacsony áraival hirdeti magát.

Fogászati klinika

Fogászati klinika

A különféle kuponos oldalakon is egyre több fogászati kampánnyal találkozunk, melyek kiemelkedő kedvezményekkel kecsegtetik az érdeklődőket. De mi az, amire valóban érdemes odafigyelnünk, mielőtt beülnénk a székbe, vagy esetleg rászánnánk magunkat egy-egy kezelésre?

  1. Higiénia

A biztonságos kezelés egyik alappillére a higiéniai követelmények betartása. Ha a váróba lépve gomolygó porcicák fogadnak, ha a recepciós pulton vastagon áll a por, akkor joggal feltételezhetjük, hogy mindez a kezelőhelyiségben sincs másként. Óvakodjunk az olyan orvosoktól, akik nem húznak kesztyűt a vizsgálathoz, hiszen egy egyszerű kézmosással nem lehet minden baktériumot eltávolítani.

  1. Figyelem

Egy jó fogászati klinika dolgozói valóban kedvesek, figyelmesek, mosolygósak. A fogorvos-választás alapja minden esetben a bizalom, így páciensként fontos számunkra, hogy  valóban törődjenek velünk; hogy felénk küldött mosoly tényleg őszinte és érdeklődő legyen.

  1. A csapat

Egyike a legfontosabb kritériumoknak: a bennünket kezelő orvos szakmai felkészültsége, képzettsége, tapasztalatainak sokszínűsége. Érdemes tehát az interneten, esetleg nyilvános fórumokon vizsgálódnunk: leendő orvosunk milyen esetekkel találkozott már, milyen véleménnyel vannak róla a régebbi páciensek? Az orvos és asszisztense munkája teljes szinkronban történik, nincsenek fennakadások? A székbe ülve úgy érezzük: jó kezekben vagyunk?

  1. Technológia

Egy fogászati klinika felszereltsége nagyon is mérvadó. Rendelkeznek panoráma-röntgennel? Milyen technológiákat alkalmaznak? Lépést tartanak a fejlődéssel? Mit biztosítanak annak érdekében, hogy a kezelés minél kevesebb kellemetlenséggel járjon? Milyen implantátumokkal dolgoznak?

Fogászati klinika

Fogászati klinika

Oral Care Hungary Fogászati Klinika

Elsődleges célunk, hogy pácienseinket maximális empátiával, fájdalommentesen, kellemes környezetben lássuk el! A legjobb anyagokkal és a legújabb technológiával várjuk felnőtt betegeinket: Rendelőnkben a legmodernebb panoráma- és intraorális röntgengépek állnak rendelkezésünkre, így néhány perc alatt pontos képet kapunk az Ön fogainak állapotáról! Az implantáció során kizárólag innovatív anyagokkal és forradalmi eszközökkel dolgozunk!

Magasan képzett, több éves tapasztalattal rendelkező orvosaink mindenben az Ön kéréseinek megfelelően, Önnel együttműködve végzik munkájukat!