A fogászati implantátumok piaca egyre több, személyre szabott megoldást kínál, azonban ezek nagy része igen költséges. A teljes, ragyogó fogsor viszont amellett, hogy napjainkra szinte társadalmi elvárás; a páciens életminősége, magabiztos megjelenése szempontjából is létkérdés. A fogászati implantátum hitelre történő vásárlásának lehetősége széles körben teszi elérhetővé az operációt!

A hiányos fogsor problémája

Implantátum hitelre

Implantátum hitelre

A hiányos fogsor megannyi kellemetlen helyzetet teremthet. Táplálkozás tekintetében számos problémát okoz, hiszen gyakran le kell mondanunk jóízű közös ebédekről, vagy olyan szilárd ételekről, melynek elfogyasztása komplett, stabil fogsort igényel. A protézis sem jelent minden esetben megoldást, hiszen könnyen elmozdul, így a rágás már nem önkéntelen-, hanem folyamatos figyelmet igénylő tevékenység.

Emellett a hiányos fogsor a mindennapjainkra is rányomhatja bélyegét. Ha a hiány látható helyen van, nem szívesen mosolygunk; illetve a szánk elé tartjuk a kezünket, azaz igyekszünk eltakarni a foghiányt.

Azonban sem az étkezés, sem a közösségi lét szempontjából nem szükséges kompromisszumot kötnünk, hiszen a professzionális fogpótlás a hitellehetőségnek köszönhetően bárki számára elérhetővé vált!

A fogászati implantátum hitelre történő beültetése anyagilag nem terheli meg a pácienseket, hiszen a Cofidis igen kedvező feltételeket kínál. A hitelbírálat egy gyors folyamat, mely semminemű kellemetlenséggel nem jár; nem igényel sok várakozást, sem túl bonyolult adminisztrációt. A THM szintén nagyon kedvező, a futamidő pedig a páciens igényei szerint rugalmasan alakítható. Az alacsony kamatok mindenki számára könnyen vállalhatóvá és kedvezővé teszik a hitelfelvételt.

Fogászati implantátum hitelre – mennyibe kerül?

Implantátum hitelre

Implantátum hitelre

Az Oral Care Hungary igen sokféle, más- más típusú implantátumot kínál páciensei számára, így mindenkinek személyre szabott megoldást tudunk javasolni. Legyen szó akár szóló foghiányról, vagy teljes pótlásról, az Oral Care Hungary szakorvosai nemzetközi szinten élen járnak az implantáció területén. Forradalmi technológiai hátterünk (Intraorális hegesztő), és legújabb generációs implantátumainknak (Zygoma, All-on-4) köszönhetően bárki számára élethosszig tartó, stabil, megbízható, kényelmes és esztétikus pótlással szolgálunk.

Árlistánkat ide kattintva tekintheti meg.

A hitel és az implantáció lehetőségeiről tájékozódjon e-mailben, telefonon, vagy akár személyesen! Kérdés esetén örömmel állunk rendelkezésére, és örömmel biztosítunk Önnek egy ingyenes konzultációs lehetőséget, mely alkalommal az operáció és az anyagiak részleteit, lehetőségeit is átbeszélhetjük!