Fogászati implantátum ára

Egy megfelelő fogászati implantátum valóban élethosszig tartó megoldást jelenthet a foghiány okozta problémákra. Az implantáció már rutinműtét, ekképp a beavatkozás valóban lehet teljesen fájdalommentes. Fontos azonban, hogy olyan szakorvosra bízzuk az operációt, akiben egyrészt maximálisan megbízunk, másrészt pedig meggyőződtünk szakértelméről, szakmai tapasztalatairól, ismerjük referenciáit. És akivel együtt választhatjuk ki a számunkra ideális implantátumot.

.

Fogászati implantátum ára

Fogászati implantátum ára

A fogászati implantátum piaca egyre bővül. Az implantáció fejlődésének köszönthetően egyre több, különböző típusú, és különböző árú implantátum válik elérhetővé. De melyik számunkra a legkedvezőbb? Melyik az, ami ár-érték arányban a legmegfelelőbb? Miért olcsóbb az egyik típus és miért drágább a másik? Mit tartalmaz a fogászati implantátum ára? Ezekre a kérdésekre igyekszünk válaszolni, hogy segítsünk Önnek eligazodni a fogászati implantátumok útvesztőjében..

Alpha Bio fogászati implantátum ára: 120 000 Ft.

Az Alpha Bio implantátum egyik legfontosabb jellemzője a kimagasló stabilitás, melyet a különleges Nano Tec felszín szavatol.

.

Norris fogászati implantátum ára: 140 000 Ft.

A Norris implantátum biztonságos, hosszú távú, eredményes megoldással szolgál a foghiány okozta kellemetlenségekre.

.

Fogászati implantátum ára

Fogászati implantátum ára

Nobel Biocare fogászati implantátum ára: 220 000 Ft.

A Nobel Biocare implantátum fél évszázados kutatás és fejlesztés eredménye. Antiallergén anyagból készül, így a legérzékenyebb pácienseknél sem vált ki allergiás reakciót.

.

All-on-4 fogászati implantátum ára teljes fogívre: 1 800 000 Ft (komplex csomagajánlat).

A teljes foghiány esetén javasolt, forradalmi All-on-4 technológia lényege, hogy a négy darab behelyezett műgyökérre komplett híd kerül. Kattintson ide, és tudjon meg többet az All-on-4 implantátumról!

.

Zygoma implantátum ára teljes fogívre: 2 300 000 Ft (komplex csomagajánlat).

A Zygomát, azaz a járomcsont implantátumot elsősorban azoknak a pácienseinknek javasoljuk, akik csontállománya nem tenné lehetővé a hagyományos implantációt. Kattintson ide, és tudjon meg többet a Zygoma implantátumról!

.

Mit tartalmaz a különféle implantátumok ára?

  • A szájüreg előkészítését a beavatkozásra
  • A helyi érzéstelenítést a fájdalommentes műtét érdekében
  • Az implantátumot (műgyökeret)
  • Az implantátum behelyezését
  • A műtétet követő digitális röntgenfelvétel készítését
  • A varratok eltávolítását
  • A kontrollvizsgálatot

.

Mit tartalmaz az All-on-4 és a Zygoma komplex csomagajánlat?

Az All-on-4 és a Zygoma teljes körű csomagajánlat, mely a komplett kezelés költségét tartalmazza, rejtett költségek nélkül! A csomag tartalma: konzultáció, szakorvosi vizsgálat, CT, foghúzás, ideiglenes pótlás, kompozit végleges pótlás

Fogászati implantátum ára

Fogászati implantátum ára

Amennyiben további kérdései merülnek fel a fogászati implantátum témakörében, látogasson el Gyakran Ismételt Kérdések aloldalunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot, és mi örömmel állunk rendelkezésére!