Aki baleset, betegség következtében, vagy genetikai tényezők miatt idő előtt elveszíti fogait, annak számos különböző problémával kell a későbbiekben megküzdenie. Csorbát szenved önbizalma, énképe; nehézséget jelenthetnek az étkezések is. Szélsőséges esetben a hiányzó fogak akár arcformánkat is negatívan befolyásolhatják. Arcunk beesetté válhat, az izmok és a szövetek elvesztik tartásukat.

A hiányzó fogak pótlása tehát valóban elengedhetetlen, hiszen életminőségünk függ tőle.

A fogpótlásra váró páciens ma már megannyi különböző lehetőség közül választhatja ki a számára legideálisabbat. Mindközül azonban a fogászati implantátum a legmodernebb mind esztétikai szempontból, mint pedig funkciók tekintetében. A fogászati implantátum nem más, mint egy antiallergén anyagból készült, tartós titánium csavar, melyet a szájsebész a hiányzó fog gyökerének helyére tesz be. Erre kerül a felépítmény (korona). A korona formája és színe minden esetben a páciens saját fogainak színéhez és formájához igazítható, így teljesen természetes hatást kelt.

Fix fogsor akár egy nap alatt

Fix fogsor

Fix fogsor

Klinikánkon a legmodernebb eszközöket alkalmazva nemzetközi szinten élen járunk a gyors, fájdalommentes implantációban. Magasan képzett szakorvosaink folyamatosan részt vesznek különféle szakmai konferenciákon, így lépést tartunk a technológia fejlődésével. Elérhető nálunk az All-on-4 nevű innovatív implantátum, valamint speciális esetekben biztonsággal végzünk járomcsont-implantációt. Minden páciensünk számára az ő igényeit szem előtt tartva a legoptimálisabb megoldást ajánljuk.

Fix fogsor beültetését akár egyetlen nap alatt elvégezzük, így pácienseinknek nincs szüksége ideiglenes pótlásra, így a foghiány okozta problémák valóban órákon belül megoldódnak.

Szájüregi (intraorális) hegesztőnk Magyarországon még alig ismert eszköz, melyet azonban nyugaton gyakorta alkalmaznak, ennek köszönhetően a korona ragasztóanyag nélkül rögzíthető a műgyökérre. Ez az eljárás pusztán másodperceket vesz igénybe, és tökéletes, akár élethosszig tartó stabilitást biztosít.

Keressen minket bizalommal, ismerje meg kollégáinkat, tegye fel nekünk a kérdéseit. Olvasson bővebben az All-on-4 és a Zygoma implantátumról, ismerje meg jobban a szájüregi hegesztő-eljárást. Ha pedig Ön is foghiánnyal küzd, engedje, hogy megtaláljuk a megoldást a problémájára.

Forduljon hozzánk bizalommal!

Szeretettel várjuk Önt Klinikánkon!