Mi pontosan az All-on-4?

.

Azonnali megoldás, fájdalom nélkül!

Funkció, esztétikum, maximális komfortérzet.

 

all-on-4

all-on-4

Magyarországon még kevésbé elterjedt, XXI. századi implantációs technológia, azaz nem más, minta fogbeültetés új dimenziója. Ezt a beavatkozást a fájdalommentesség mellett az igen rövid átfutási idő jellemzi, így pácienseink számára azonnali megoldást jelent a foghiány okozta kellemetlenségekre. Fontos megemlítenünk, hogy ez a technológia akár teljes fogatlanság esetén is kiválóan alkalmazható!

.

.

Kinek ajánljuk?

all-on-4

all-on-4

Első sorban teljes fogatlanság esetén ajánljuk, ugyanis ez nem más, mint négy darab, ferdén behelyezett titánium műgyökér, melyre később teljes híd kerül.  Ajánljuk továbbá mindazok számára, akinek mozog a protézise, és már nem alábélelhető. Bizonyos páciensek esetében előfordul, hogy az alsó állkapocsban lévő idegpályák elhelyezkedése, vagy a jelentős csontvesztés akadályozza a hagyományos implantátum behelyezését. Az All-on-4 ebben az esetben is kiváló megoldást jelent, hiszen a ferdén behelyezett csavarok az idegpályákkal nem érintkeznek. Ajánljuk továbbá mindazoknak, akiknél más klinikákon (esetleg a fentiekre hivatkozva) nem vállalták a fogbeültetést!

.

Mit kell tudnia az All-on-4 implantátumról?

Ez a forradalmi technológia a Nobel Biocare és Dr. Malo, portugál származású szájsebész professzor közös fejlesztésének eredménye. E technológia alkalmazása során antiallergén titánium csavarokat alkalmazunk, ezzel a minimumra csökkentve a későbbi szövődmények kockázatának kialakulását.

.

Miben különbözik más implantátumoktól?

all-on-4

all-on-4

Előnye a hagyományos implantátumokkal szemben, hogy teljes fogatlanság és számottevő csontvesztés esetén is alkalmazható az alsó- és a felső állkapocs esetében egyaránt. Az operációt megelőzően nincs szükség sinus liftre (azaz az állcsont magasságának növelésére), így a kezelés időtartama számottevően lerövidül! Azonnal terhelhető, kimagasló stabilitása pedig maximális komfortérzetet biztosít viselőjének.

.

.

Ha kérdései merülnek fel, látogasson el Gyakran Ismételt Kérdések aloldalunkra, vagy vegye fel velünk a kapcsolatot! Az Oral Care Hungary szakorvosai örömmel állnak az Ön rendelkezésére!